T: 070 514 342 | 076 454 667 | 076 454 669

banner_front

КОНТАКТ ИНФО

ТЦ БИСЕР приземје
Булевар Јане Сандански

T: 070 514 342

    076 454 667

    076 454 669

Е: contact@womanmanager.mk

W: www.womanmanager.mk

ЛОКАЦИЈА

lokacija

(кликнете на сликата)

ВРАБОТУВАЊЕ

Доколку сте заинтересирани за работа во нашата компанија, Ве молиме испратете ни CV пополнувајќи ја следнава форма:

partner_banner

КОНТАКТ ИНФО

ТЦ БИСЕР приземје

Булевар Јане Сандански

Е: contact@womanmanager.mk

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

Следете го WomanManager на:

 

facebook-logo-squaretwitter-bird3-squareskype-sgmail-logo-square2